Bootaccamp Den Haag CoolCoach Zuiderpark

Richard Koeleman

CoolCoach is ontstaan uit mijn passie voor het begeleiden van mensen op een rustige wijze. Tevens staat de naam CoolCoach voor mijn achternaam Koeleman. In mijn leven heb ik het een en ander meegemaakt, waardoor ik niet altijd positief in het leven stond. Hier heb ik hard aan gewerkt om dit te veranderen en ik wil anderen hier graag in begeleiden. Door deze ervaring heb ik geleerd dat iedereen zijn eigen pad moet volgen en zich op eigen niveau moet kunnen ontwikkelen. 

Ik ben een echte mensen mens en kom graag in contact met anderen. Humor en plezier is een groot onderdeel in mijn leven. Dit vind ik ook belangrijk tijdens het sporten. Sporten met een lach geeft je motivatie en geniet je er meer van!

Werkervaring

Ik ben werkzaam als docent gevaarbeheersing en mentale kracht. Ik begeleid studenten in een tweejari traject in het einde van hun opleiding. Ook coach ik studenten die last hebben van faalangst of andere stressklachten.

Sport

Ik geef regelmatig sportlessen in het volwassen onderwijs. Ook leer ik de studenten motorische vaardigheden aan. Verder ben ik kickboks instructeur en geef ik bootcamp lessen!

Naast dat ik sporten heel fijn vind leer ik ook omgaan met tegenslagen in het dagelijkse leven. 

Opleidingen

  • Pedagogisch Didactisch Getuigenschrift 
  • Mentale Kracht 
  • HeartMath Basis
  • HeartMatch Coaching (incl. certificering)